Wat bieden onze leden?
Het leveren van kwaliteit van zorg en ondersteuning staat bij de NBEC leden hoog in het vaandel. Dit uit zich bijvoorbeeld in het werken met vaste begeleiders, het kennen van de cliënten en goede communicatie. NBEC leden beschikken over een extern geauditeerd kwaliteitskeurmerk of hanteren een Kwaliteitskader voor de zorg die zij leveren. Zij zijn aangesloten bij een externe klachten- geschillenregeling passend bij hun organisatie.

De NBEC leden vinden het belangrijk dat de cliënt met zijn wensen en behoeften centraal staat in de zorg- en dienstverlening. Deze wensen en behoeften kunnen sterk uiteenlopen. Daarop aansluiten is de basis van ons werk. Elke zorgondernemer heeft zijn eigen kernkwaliteit. De zorg- en dienstverlening kan variëren van individuele begeleiding, dagbesteding, begeleiding bij wonen, ondersteuning bij het organiseren van de zorg tot het organiseren van hulpmiddelen of het aanvragen van zorgindicaties (WMO/Wlz of via de zorgverzekeraar).Voor alle aangesloten leden geldt dat zij de regie rond de invulling van de ondersteuning waar mogelijk bij jou, de cliënt, laten en daarbij uitgaan van je ‘eigen kracht’.

Waar kun je ons vinden?
De leden zijn te vinden op onderstaande overzichtskaart van Nederland. Klik op een provincie om de aangesloten zorgondernemers te vinden.