Scholingsdag 2 april wordt verplaatst

maandag, maart 16, 2020 - 10:55

Het corona virus houdt de wereld in z'n greep. De overheid heeft besloten dat er ingrijpende maatregelen nodig zijn vanwege het corona virus. Iedereen wordt verzocht om waar mogelijk gepaste afstand van elkaar te bewaren. De scholingsdag van 2 april a.s. wordt daarom verschoven naar een nader te bepalen datum (in ieder geval nà 6 april).

Degenen die zich al hebben opgegeven voor deze scholingsdag zijn verzekerd van een plaats. Mocht je toch je aanmelding willen annuleren of je alvast opgeven dan kun je dat doen door een bericht te sturen naar m.schaap@nbec.nl. Graag bedanken wij je voor het begrip en we hopen je binnenkort wel te mogen verwelkomen.

Zorgondernemers opgelet! Scholingsdag op 2 april 2020

maandag, februari 24, 2020 - 14:45

Ben je een nieuwkomer in de zorg of lever je al langer zorg?
Laat je vertellen hoe je je goed voorbereid op een bezoek of een schriftelijke uitvraging van de IGJ.
Naast de Wet zorg en dwang (Wzd) en de Wet toetreding zorgaanbieders (Wtza) zullen de Wet zorg en dwang (Wzd), Wet verplichte GGZ (Wvggz) en de Wet medezeggenschap cliënten zorginstelllingen (Wmcz2018) die dag centraal staan. Na deze scholingsdag ben je up-to-date om een (eigen) zorgonderneming volgens de laatste wetgeving in te (gaan) richten.

Op 2 april 2020 ben je van harte welkom in Almere waar we tijdens een interactieve scholingsdag alle informatie aanbieden om jouw bedrijf en bedrijfsvoering goed in te richten. Er is veel ruimte om vragen te stellen en van elkaar te leren.

Er zijn slechts 40 plekken beschikbaar voor deze unieke scholingsdag. Grijp je kans en schrijf je uiterlijk 26 maart in via info@nbec.nl of 036-5483146 (op werkdagen van 8.30-17.30).

Wil je eerst wat meer informatie? In onze flyer vind je praktische informatie over de locatie en de kosten, maar ook een blik op de inhoud. De flyer staat hieronder.
We zien je graag op 2 april Almere!