Nieuws

NBEC: ‘Goed voorbereid in gesprek met de IGJ’ scholing op 31 mei a.s.

Ben jij goed voorbereid op een bezoek van de IGJ?

Naar aanleiding van veel behoefte uit het werkveld, hebben we vanuit de NBEC de organisatie van de scholing ‘Goed voorbereid in gesprek met de IGJ’ opgepakt.

Op 31 mei 2018 ben je van harte welkom in Almere waar we tijdens een interactieve scholingsdag alle informatie aanbieden om jouw bedrijf en bedrijfsvoering goed in te richten. Er is veel ruimte om vragen te stellen en van elkaar te leren. Tijdens het middagprogramma zullen twee IGJ inspecteurs aansluiten. Zij gaan graag met je in gesprek over hoe een IGJ controlebezoek in zijn werk gaat.

Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar dus grijp je kans nog en schrijf je in via info@nbec.nl of 036-5483146 (op werkdagen van 8.30-17.30). Wil je eerst wat meer informatie? In onze flyer vind je praktische informatie over de locatie en de kosten, maar ook een overzicht van alle onderwerpen die aan bod komen.De flyer ontvang je per mail.
We zien je graag op 31 mei in Almere!

NBEC in het nieuws met Samen Sterk

Afgelopen zaterdag (10 juni 2017) was de NBEC in het nieuws met Samen Sterk. De visie van de NBEC is het waarborgen en continu verbeteren van kwalitatief goede zorg- en dienstverlening, waarbij de cliënt met zijn wensen en behoeften centraal staat. Deze wensen en behoeften kunnen sterk uiteenlopen. De aangesloten leden onderscheiden zich in de zorgmarkt door de professionele wijze waarop zij, dicht bij de cliënt, hun diensten aanbieden. Cliëntgerichtheid en het continu verbeteren van de zorg- en dienstverlening zijn de streefwaarden in het dagelijks opereren van de coöperatie, omdat cliënttevredenheid een noodzakelijke voorwaarde is voor het succes van de NBEC en haar leden.

De kracht van branche samenwerking

6 juni 2017

Deel dit bericht op FacebookTwitter en LinkedIn.

De kracht van branche samenwerking

Als kleine zorgondernemer is het soms lastig om aan tafel te komen bij grote overheidsorganisaties zoals het ministerie van Volksgezondheid. Een overkoepelend samenwerkingsverband kan daarom een enorme uitkomst bieden. NBEC is zo’n verband en zet zich onder andere in om zaken die gesignaleerd worden binnen de kleinschalige zorg breder onder de aandacht te brengen. Janneke Heijstek en Wim Schreurs vertellen hier uitgebreid  over in Samen Sterk.

 

Zaterdag 17 juni om 16.30 uur te zien in Samen Sterk bij SBS6

 

Alles over de kracht van branche samenwerking is zaterdag 17 juni te zien in de aflevering ‘Ondernemen in de zorg’ van Samen Sterk; Samen Sterk is een televisieprogramma waarin wordt getoond hoe we als land, zorgverlener en cliënt samen sterk kunnen staan. Er wordt gezocht naar oplossingen en antwoorden voor dagelijkse problemen binnen de zorg.  Of het nou gaat om gezinsbegeleiding, mantelzorg, probleemjongeren, zorgondersteunende applicaties of zelfs een operatieve ingreep: door samen naar oplossingen en antwoorden te zoeken, kunnen we er samen voor zorgen dat we de toekomst sterker tegemoet treden. Niemand hoeft dit alleen te doen en voor iedereen is er een oplossing mogelijk. In Samen Sterk laten we oplossingen voor vaak actuele vragen en situaties aan bod komen.

De herhaling is te zien op zondag 28 juni om 12.30 uur in Samen Sterk bij SBS6